Autó kamera: Hogyan használhatjuk az autóban?

A gépkocsi vagy a fekete szekrény olyan eszköz, amely általában egy szélvédőn helyezkedik el. Ez a kamera rögzíti az autó előtt elhelyezkedő összes eseményt. A felvételt ezután egy olyan memóriakártyára menti, amelyről később lejátszhatja. Ezeknek a kameráknak a legnagyobb népszerűsége Oroszországban volt, ahol nagy számú ember van a szélvédő mögött.

Autó kamera felosztása:

  1. Normál – a legelterjedtebb autó kamera, amely csak a jármű előtt elhelyezkedő eseményeket használja és rögzíti.
  2. A kétkamerás kamera nem csak a jármű elején zajló eseményeket rögzíti, hanem rögzíti az autó eseményeit is.
  3. A külső – ez a fényképezőgép további optikával rendelkezik. Az első kamera rögzíti a jármű előtt elhelyezkedő dolgokat, a második kamera pedig rögzíti a dolgokat az autó mögött

Autó kamera funkciók

  1. G-Sensor – Ez a fényképezőgép érzékelő érzékeli a háromtengelyes gyorsulást. Ha az irány gyorsan változik, azaz ütközés vagy fékezés, a felvétel a memóriakártyán zárolva van, mert a fényképezőgép felvételei hurokba vannak tárolva.
  2. A parkolási mód a fényképezőgép kikapcsolásakor is kikapcsol. De ha a G-érzékelő ütközést észlel, a fényképezőgép automatikusan bekapcsol, és elkezdi lőni.
  3. Hurokrögzítés – Ha van ilyen fényképezőgépe, és hosszú ideig megvan, biztosan kitölti a tárolási helyét. A hurokrögzítés olyan funkció, amellyel a legrégebbi rekordok törlődnek és új rekordokkal helyettesíthetők.
  4. Automatikus bekapcsolás Az autó indításakor a kamera bekapcsol, és automatikusan elkezdi a felvételt. Ez a funkció jó, mert előfordulhat, hogy előfordulhat, hogy elfelejtette bekapcsolni a kamerát.
  5. A GPS-kamera rögzíti az autó helyét és sebességét az audio- és videofelvételekkel együtt.
  6. A látószög – jelzi a fényképezőgép szélességét.

Óvatosnak kell lennie, ha ilyen kamerát használ. Különösen akkor, ha a személyes adatok védelméről van szó, mert ha a képeket a fényképezőgépről az internetre veszi, fedetlen regisztrációs számokkal, akkor nagy problémája lehet, és sokat okozhat, mivel megsérti a törvényt. Ezért a fényképezőgépet a szélvédőre kell helyezni, hogy ne sértse meg a közúti közlekedési törvényt. Ez azt jelenti, hogy a szélvédőre nem szabad semmilyen tárgyat elhelyezni, hogy megakadályozza a látást. Ha azonban a fényképezőgépet úgy helyezi el, hogy ne zavarja az Ön véleményét, akkor nem sérti a törvényt.

Így használhatja a videokamera rekordját, ahogyan azt saját célra is írtuk, és nem csak a videót lehet közzétenni az interneten vagy a YouTube-on. Tehát a videót úgy kell szerkeszteni, hogy ne sértse meg az adatvédelmi irányelvet. Egy ilyen videó módosítása nélkül csak egy közlekedési baleset esetén használható. Ha ezt bizonyítja, hogy bűnös vagy ártatlan vagy, akkor joga van arra, hogy bármilyen bizonyítékot, vagyis a fényképezőgép videót küldjön az autóból.

Az autókamera ma olcsó üzlet. Így összehasonlítva a kamerák áraival, amelyek néhány évvel ezelőtt néhány száz euró körül voltak. Ma vásárol egy ilyen kamerát olcsóbb, de mindig óvatosnak kell lennie. Számos kamera van az interneten, olcsóbbak, átlagosan drága és drága. Sokan úgy gondolják, hogy ugyanazok, de ez nem igaz.

Bár igaz, hogy még a legolcsóbb kamerák is rögzítik a képet. De a probléma az, hogy ha megnézzük a rekordot éjszaka, nem fog sokat látni. Javaslatunk tehát, hogy ne vásároljunk ilyen legolcsóbb kamerát, de ha valami történik vele, akkor nem fogja annyira sajnálni, mert 30 € -ért vásárol egy ilyen kamerát. A jobb képért csak egy kicsit többet kell fizetnie, és a kamera felvételének megnézése után világos, világos képet fog látni még napközben és éjszaka is. Bár egy ilyen kameraért fizetsz, és az ilyen jobb kamerák 80 € körül vannak. A drága kamerák még jobb képet, legjobb felvételt és nagyon népszerű GPS-t kínálnak. A bűnösség vagy a közlekedési baleset esetén is áttekintést fog kapni.

Tehát egy autókamera nagyon jó befektetés, mert soha nem tudja, mi történhet, és ez a kamera sokat segíthet. Tehát egy fényképezőgép megvásárlásával nem fog semmit elrontani, de vásárlás előtt, nézze meg a kamera paramétereit és különösen a funkciókat, talán még az emberek véleményét és értékelését is.

Tomáš Novák

A nevem Tomáš Novák, autórajongó, autószerelő és az AutoBlink.hu autós magazin üzemeltetője vagyok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *