Rólunk

Az AutoBlink.hu egy online autós magazin, amely 2020-ban jött létre, hogy minden autótulajdonosnak segítsen a hibaelhárításban. A portál az autókkal kapcsolatos minden fontos dologra, jogszabályokra, autóhibákra és javítási lehetőségekre is összpontosít. Ez egy olyan hely, ahol igyekszünk fenntartani az autórajongók közösségét. Oldalunkon a következő tartalmi kategóriákat találja:

  • Hírek – új és érdekes információk az autóipar világából, ahol nem csak az új autómodellekről, hanem azok technológiájáról és egyéb érdekességekről is olvashat.
  • Autósiskola – az autósiskolai tesztek kategória kizárólag azoknak szól, akik jogosítványt szeretnének szerezni. Azonban azok is tesztelhetik itt tudásukat, akiknek már van jogosítványuk, de szeretnének megbizonyosodni arról, hogy tudnak vezetni.
  • Meghibásodás – a meghibásodás kategóriában a leggyakoribb meghibásodásokat vagy problémákat nézzük meg, amelyek az autókat és azok alkatrészeit sújtják. Ebben a kategóriában tehát a különböző autós meghibásodásokat, azok megnyilvánulásait és következményeit, valamint a hibák elhárításának módját fogjuk tárgyalni.
  • Technológia – A technológia egy olyan kategória, amelyben nem csak az autók összes alkatrészével ismerkedhetsz meg, hanem egyéb, az autókhoz közvetlenül nem kapcsolódó, de azokhoz nagyon közel álló alkatrészekkel kapcsolatos információkkal is. Ebben a kategóriában például a különböző motorokat és egyéb olyan alkatrészeket fogunk megvizsgálni, amelyek nélkül egyetlen autó sem nélkülözhető.

Az AutoBlink.hu üzemeltetője Tomáš Novák – autórajongó és online marketinges.