A Honda E PROTOTYPE világpremierje a Genfi Autószalonon 2019

A Honda új elektromos autóját a 2019-es Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatják be Honda e Prototype néven. Ez az új modell a 2017-ben elismert Urban EV Conceptz alapja, és kulcsfontosságú része a Honda „elektromos látás” stratégiájának az európai régió számára.

  • A Honda prototípus prototípusa az Urban EV Concept által kifejlesztett 2017-es sorozatmodell előnézete
  • Egyszerű és tiszta külső kialakítás, modern és minimalista belső kialakítással, fejlett technológiával
  • Dinamikus vezethetőséget a hátsó kerék hajtómű és egy széles “hozzáállás” biztosítja. 
  • Honda e Prototype olyan járműfelszerelést biztosít, amely megfelel a modern városi környezet igényeinek

A Honda új elektromos autóját a 2019-es Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatják be Honda e Prototype néven. Ez az új modell a 2017-ben elismert Urban EV Conceptz alapja, és kulcsfontosságú része a Honda „elektromos látás” stratégiájának az európai régió számára. 

A modern életstílus igényeinek megfelelően kialakított Honda e Prototype ötvözi az egyedülálló designot, a fejlett funkcionalitást és a vezetési dinamikát. A jármű a városi környezet tökéletes felszerelését biztosítja.

Egyedi és egyszerű külső kialakítás

Az e Prototype fejlesztésével a Honda egyszerű design és egyedülálló jelleggel hangsúlyozta a funkcionalitást és a hatékonyságot. Sima test görbék nyúlnak ki a motorháztetőről a panorámás napfénytetőre, hogy szilárd, felfelé és lefelé tartó utasülést hozzanak létre. Az aerodinamikai tulajdonságok további javítása és a szélvédő sima áthaladása az első oszlopokhoz hozzájárul a csendes és kellemes utazáshoz.

A tiszta és tiszta profilt hangsúlyozó, szemet gyönyörködtető stílusos funkciók közé tartoznak a süllyesztett „pop-up” fogantyúk és kompakt kamerák, amelyek a hagyományos oldalsó tükröket váltották fel. Az ajtófogantyúk és a kamera-felügyeleti rendszerek ebben a járműosztályban egyedülállóak. Az autó fejlett töltőcsatlakozója a motorháztető központjában van integrálva, lehetővé téve, hogy mindkét oldalról könnyen használható legyen, és az üvegfényvédőn keresztül látható LED-világítás üdvözli a vezetőt, és tájékoztatja őt az akkumulátor töltési állapotáról.

A tervezési témákat fekete panelek határozzák meg, amelyek egyedi homorú profilokkal vannak elöl és hátul. Egyedülálló és igényes figyelmet szenteltek a kerek fényszórók részleteinek, amelyek kiemelik az általános és tiszta kialakítást, és meghatározzák a Honda „Védje” emberi arcát.

A felszín alatt egy teljesen új EV-specifikus platform, amely lehetővé tette a kompakt méretek elérését, míg a viszonylag hosszú tengelytáv, a szélesebb sín és a rövid túlnyúlások kivételes manőverező képességet biztosítanak a városban és dinamikus vezetési jellemzőkkel. Az alacsony és robusztus megjelenés, amelyet a meghosszabbított kerékívek kiemelnek, széles kerekeket takar, egyszerű és tiszta külsőt biztosít dinamikus akcentussal.

Modern belső tér a fejlett technológiával

A modern minimalista esztétikai tulajdonságokkal rendelkező tágas fülke kellemes környezetet teremt az utasok számára. A komfortérzetet a társalgóban a bútorszövetek és a modern otthonokban használt egyéb érintésbarát anyagok keverékével érte el. A tágasság érzését a kabin elülső és hátsó lapos padlója hangsúlyozza.

A digitális hobbi és életmód lemondásának elkerülése érdekében az intuitív és testreszabható, kettős képernyős vízszintes kijelző az intelligens alkalmazások és szolgáltatások széles skáláját kínálja. A kifinomult élvonalbeli felület a maximális használhatóságot szolgálja, és az autó túlmutat a jármű megértésén, hogy teljesen integrálódjon a modern mindennapi életbe.

A következő generációs digitális eszközök sorozata számos egyéb információ-szórakoztató vezérléssel és kényelemmel együtt kerül bemutatásra, és lehetővé teszi a munkahely egyidejű kezelését és a könnyű navigálást. A visszapillantó tükrök, amelyeket a visszapillantó tükör rendszer közvetít, a műszerfal mindkét oldalán integráltak, és ergonómikusan vannak elhelyezve, hogy a járművezető természetes érzékeléssel és látással rendelkezzen. A vezető látóterét a járműbe beépített digitális hátsó kamera is fokozza.

Sportkocsi, hatékony a városi forgalomban

A Honda első kompakt gépkocsija egy speciális EV platformon egyaránt ötvözi a hatékonyságot, a teljesítményt és a használhatóságot, amely tökéletesen megfelel a városi környezetnek. A Honda e prototípusa több mint 200 km-es hatótávolsággal rendelkezik, és 30 perc alatt 80% -ra töltheti fel az akkumulátort, így ideális a normál üzleti utazáshoz. Az út dinamikus vezetési tulajdonságait szórakoztató és érzelmi tapasztalatokra tervezték, míg az új generációs kis autó teljesítményét egy erős elektromos motor biztosítja, amely a hátsó kerekeket hajtja.

A Honda e prototípusa a Genfi Nemzetközi Autószalonon kerül bemutatásra március 5-én. A kompakt városi elektromos jármű gyártása idén kezdődik.

Tomáš Novák

A nevem Tomáš Novák, autórajongó, autószerelő és az AutoBlink.hu autós magazin üzemeltetője vagyok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *