Az új CR-V öt csillagot nyert az Euro NCAP összeomlási tesztjeiben

A legújabb Euro NCAP biztonsági tesztek, amelyek eredményeit ma bejelentették, az új Honda CR-V-nek maximális ötcsillagos minősítést kapott. A Honda CR-V egyedülálló testfelépítéssel rendelkezik, kiváló szilárdsággal és merevséggel, valamint az aktív biztonsági technológiák átfogó csomagjával.

Új Honda CR-V:

A platformtervezés az “AllDirectionsCollisionSafety” koncepciót használja, és magában foglalja a következő generációs ACE ™ (AdvancedCompatibilityEngineering) rendszert, amely csak a Honda autókban használható. Magában foglalja a hálózathoz csatlakoztatott tervezési elemeket, amelyek egyenletesebben oszlanak el az ütközési energiát, és így csökkentik az ütközés hatását az utastérre, és jelentősen megnöveli az elülső, oldalsó és hátsó ütésállóságot.

A legújabb CR-V passzív biztonsági funkcióit kiegészíti a Honda Sensing ™ aktív biztonsági csomag és a segítő technológia. A Honda Sensing ™ az egyik legátfogóbb biztonsági technológia csomagja. A radar és a kamera információ kombinációját, valamint a legmodernebb érzékelőket kombinálja, hogy figyelmeztesse a vezetőt és segítse őt a potenciálisan veszélyes helyzetekben.

Az új Honda CR-V csatlakozik más Honda autókhoz, amelyek NCAP teszteken mentek keresztül, nevezetesen a Jazz, a HR-V és a Civic, és maximum 5 csillagos minősítést kapott ebből a szervezetből.

Tomáš Novák

A nevem Tomáš Novák, autórajongó, autószerelő és az AutoBlink.hu autós magazin üzemeltetője vagyok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *