5 egyszerű ok, amiért a régi autók még mindig jó autók

A régi autók még mindig nem halottak. Utazásunk során sok régi autót találhatunk meg, amelyek már a legjobb éveik mögött voltak, de bár ezek az autók már régóta elavultak, nem jelenti azt, hogy leértékelődik. Ebben a cikkben néhány példát fogunk írni arra, hogy miért jó egy régi autót. A régi autókra gondolva legalább 14 éves és legfeljebb 29 éves autókat értünk. Tehát ezek az autók 1990 és 2005 között vannak. De milyen előnyei vannak egy régi autó tulajdonának?

Régi autók és azok előnyei:

1. Régi autó ára:

A többiek első előnye, hogy megemlítjük egy régi autó árát, amely sokszor alacsonyabb, mint egy új autó ára. Valóban, a régi autók nagyon olcsóak lehetnek, de csak akkor, ha nem számítanak prémium márkákat. A klasszikus régi autók ára 500 és 1500 euró között mozog, ami nem sok, ha ezt az összeget összehasonlítjuk egy új vagy új autó árával.

2. Nincs dízelmotor-pótdíj:

Új vagy új autók esetében az autó árát nagyban befolyásolja a motor. Tehát 10-20% extra díjat fizethet a dízelmotorért. A legtöbb régi autó esetében nem lesz ilyen probléma, és ha igen, az árkülönbség nem lesz olyan nagy.

3. Egyszerű javítások, amelyeket saját maga végezhet el:

Ha már vásárolt egy régi autót, a szívében szívesen érezni fogja magát, hogy csak egy részét fogja tölteni, hogy kijavítsa autóját egy új autó vagy egy új autó javításához. A javítás árán kívül figyelembe kell vennie azt is, hogy a garázsában a gépkocsiban számos hibát javíthat. Egyszerűen fogalmazva, a legtöbb javítás nagyon egyszerű, és mindent meg lehet tenni a “térdre”.

4. Az A ponttól B pontig ugyanazt az időt érheti el:

Mondanom sem kell, hogy az A ponttól a B pontig való eljutás mindaddig, amíg egy régi vagy új autóban van. Nem az, hogy a régi autónak ugyanaz a hatalma volt, mint az új autónak. Figyelembe véve a motor paramétereit, az utunkon (autópályákon) a maximális sebesség 130 km / h lehet, mert minden fordulóban és minden oszlop mögött a sarok és a híd elrejtik a zöld barátainkat, akik a mágikus fekete fegyverükkel mutatnak rád. Ha véletlenül nem találkozol a zöld barátokkal, minden második négyzetméteren mély mély lyuk lesz. Tehát nem számít, hogy milyen autóval rendelkezel, hosszú időt vesz igénybe, hogy az A pontból a B pontra lépjünk utazásainkon.

5. Járműcsere:

A régi autók egyik utolsó előnye, hogy ha autója elhagyja az autópályán, vagy ha megszakad vagy megsérül, nem kell aggódnia a drága vontatót. Egyszerűen a gépkocsit az útról leesve, a jelek eldobásával és taxival. Amikor hazaérsz, bekapcsolja az internetet, és megtalálja azt az autót, amelynek ára sokkal alacsonyabb, mint a vontató vagy a külföldi szolgálatban végzett javítás ára.

Tomáš Novák

A nevem Tomáš Novák, autórajongó, autószerelő és az AutoBlink.hu autós magazin üzemeltetője vagyok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *